LPAfoto Stock Photos | Høljeregn under festival på Kanariaøyene

Høljeregn under festival på Kanariaøyene

November 24, 2014  •  Leave a Comment

Even with rain having good time!Even with rain having good time!People in rain during concert in Las Palmas It's raining cats and dogsIt's raining cats and dogsCANARY ISLANDS – NOVEMBER 22: Raining cats and dogs Reptile Youth's concert during festival Fest Ciudad de las Musicas November 22, 2014 in Las Palmas, Spain

LPA FEST startet i Santa Catalina parken i Las Palmas fredag den 21 November. Konserter på to scener med både lokale og internasjonale artister. Dessverre var ikke værgudene tilstede, så det hølje regnet til de grader. Noen konserter måtte avlyses, men det går rykter om at disse skal gjennomføres en annen dag. I pausene mellom konsertene var det housemusikk i Miller bygget, og mange søkte tilflukt der mens det regnet som mest. Ganske bra med folk tilstede under festivalen til tross for været, de fleste tok det med godt humør!

Jeg har allerede lastet opp fotografier av noen grupper som Reptile Youth fra Danmark, AverySunshine fra USA, Hermanos Thioune og Yone Rodriguez. De to siste lokale artister. Det kommer flere bilder av de andre gruppene etterhvert.  

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Shutterstock RF ImagesShutterstock RF Images: Check out my portfolio.

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June July August September October (3) November (5) December (3)
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December