LPAfoto Stock Photos | Ny portfolio med LPAfoto

Ny portfolio med LPAfoto

October 19, 2014  •  Leave a Comment

LPAfoto begynner å ta form. Jeg er fornøyd med hvordan forsiden er på ipad. På pc virker Lpafoto noe ufullstendig. Kanskje det er et triks som får forsiden til å bli lik både på ipad og pc? Vel, jeg får jobbe med dette videre. Det meste er i boks, men jeg må snarest lage en lisens for kjøp av bilder. Spesielt med tanke på at jeg har mange bilder som kun er for redaksjonell bruk. Det vil si kan kun brukes f.eks i bøker og aviser, ikke i reklame eller salgsfremmende formål. Ett par nye prislister trenger jeg også.

Akkurat nå laster jeg opp bilder, og det kommer jeg til å gjøre hver dag. Jeg har masse eldre bilder jeg kan laste opp, og nye bilder kommer ofte. I går fotograferte jeg Las Palmas sin protest mot Repsol sine planer til å bore etter olje langs Kanariøyene kyst linje. 21.000 mennesker skulle etter den lokale avisa La Provincia ha møtt frem under demonstrasjonen. Det var rolig og god stemning. Det var motlys, men jeg fikk spesielt ett bilde jeg ble fornøyd med.

Las Palmas protest mot RepsolNei til Repsol Las Palmas sin protest mot Repsol sine planer til å bore etter olje langs Kanariøyene kyst linje den 19 Oktober 2014. Utrolig varmt for en stakkars fotograf fra Norge, og jeg hadde kjempe problem med å finne en buss til mitt bosted pga noen gater var stengt pga protesten og en annen fest i byen. Allikevel var det verdt å møte frem til manifestasjonen mot Repsol, og få ett par ok bilder.


Comments

No comments posted.
Loading...

Shutterstock RF ImagesShutterstock RF Images: Check out my portfolio.

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June July August September October (3) November (5) December (3)
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December