LPAfoto Stock Photos | Criber-foto Facebook side

Criber-foto Facebook side

October 20, 2014  •  Leave a Comment

Criber-fotoCriber-foto med ny Facebook side

 

I morges opprettet jeg en Facebook side for Lpafoto og Innerstock. Facebook siden er registrert som Criber-foto. Jeg sendte invitasjoner til min familie, venner og kontakter. Helt utrolig så har jeg fått i nåværende stund 192 liker. Jeg hadde aldri trodd det, men så utrolig gøy det er da!

Jeg kommer til å skrive på Engelsk på Facebook, men forsetter med Norsk på bloggen. Jeg er ikke helt stø i Engelsk, så derfor passer Facebook best til korte meldinger. Det er flott å ha en egen side til mine web-sider istedet for å bruke min personlige Facebook. Jeg kommer til å oppdatere jevnlig når nye bilder er publisert, ved eventuelle salgs kampanjer og nye blog poster.

Tusen takk til alle som liker Criber-foto på Facebook.

Jeg er kjempe takknemlig, og ønsker alle velkommen!


Comments

No comments posted.
Loading...

Shutterstock RF ImagesShutterstock RF Images: Check out my portfolio.

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June July August September October (3) November (5) December (3)
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December