Madrid Blues Ghetto og Red Beard

December 23, 2014  •  Leave a Comment

Salan Producciones presenting 7th playa viva Blues festival in Las Palmas7th playa viva Blues festivalCartel Playa viva Blues festival ble holdt for syvende gang i Las Palmas. Tidligere år var det utekonserter hvor både lokale og utenlandske band deltok. De siste år blir festivalen arrangert på The Paper Club, en musikk bar i den eldre bydelen, Veguetta, i Las Palmas.

Dette året var Madrid Blues Ghetto fra Madrid trekkplasteret, men først spilte Red Beard, ett country and blues band fra Las Palmas.

Jose Luis Pardo og Edu Manazas kjente blues gitarister, og begge er lærere ved Escuela de Blues de Madrid. De spilte først hver for seg på festivalen, deretter noen melodier sammen. Utrolig bra blues fra disse gutta!

Tilslutt spilte Madrid Blues Ghetto, hvor både Jose Luis Pardo og Edu Manazas også spiller.  

Edu ManazasEdu ManazasCANARY ISLANDS – DECEMBER 20: Edu Manazas (Edu Big Hands) from Madrid during 7th playa viva Blues festival December 20, 2014 in Canary Islands, Spain

Blues guitar playBlues guitar playCANARY ISLANDS – DECEMBER 20: Jose Luis Pardo from Buenos Aires, but now living in Madrid, and Hector Rojo Carbajal in Madrid Blues Ghetto during 7th playa viva Blues festival December 20, 2014 in Canary Islands, Spain Mayka Edjole in Madrid Blues GhettoMayka Edjole in Madrid Blues GhettoCANARY ISLANDS – DECEMBER 20: Singer Mayka Edjole (m) from Madrid in Madrid Blues Ghetto during 7th playa viva Blues festival December 20, 2014 in Canary Islands, Spain

Se alle bildene fra Madrid Blues Ghetto: http://www.lpafoto.com/madrid_blues_ghetto/h1f0a2f27#h1f0a2f27

Country and Blues bandCountry and Blues bandCANARY ISLANDS – DECEMBER 20: Jaime Jimenez Fleitas (m) and his band Red Beard from Las Palmas during 7th playa viva Blues festival December 20, 2014 in Canary Islands, Spain

Se alle foto fra Red Beard sin konsert: http://www.lpafoto.com/red_beard/h15399316#h15399316


Comments

No comments posted.
Loading...

Shutterstock RF ImagesShutterstock RF Images: Check out my portfolio.

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June July August September October (3) November (5) December (3)
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December